Microsoft Lanceert Nieuwe Defender

We zijn niet helderziend en we hebben geen glazen bol, gebruik Speccy om ons je hardware te laten zien. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

  • Altijd gewerkt na een update wel printen niet scannen.
  • Let op dat bij device OVT Scanner staat, zoniet selecteer die dan.
  • Windows blijft aan updates werken, waardoor er een kans is dat dit probleem in de toekomst is opgelost en je alsnog over kunt stappen op Windows 11.

Interessant is dat het besturingssysteem wel ‘oude’ Win32-programma’s kan draaien, maar dan als container binnen een gast-OS. Op die manier is er compatibiliteit, maar kan het bedrijf de basis van Windows efficiënter maken. In 2017 onthulde Microsoft de komst van Windows 10 S. De software kon alleen apps uit de Windows Store draaien en had Edge als permanente standaardbrowser. Daar stonden volgens Microsoft veiligheid en efficiëntie tegenover, maar gebruikers konden het maar matig waarderen. Aanvankelijk was een upgrade naar 10 Pro nog gratis, maar na een aantal maanden moesten gebruikers daar enkele tientjes voor betalen.

Bing Verwijderen Uit Windows Zoeken

Maar wat is er eigenlijk nieuw aan Windows 11? Ten eerste heeft het besturingssysteem een nieuw likje verf gekregen. De tegels die Microsoft in Windows 8 introduceerde zijn verdwenen. Daarmee oogt het systeem ook meteen wat minder klinisch; op de redactie vonden we het een beetje een mix tussen Windows 7 en Windows Vista, maar dan wel met het beste van beide werelden. Niet verkeerd dus, al blijft dat een kwestie van smaak.

Als je dan het niet vaak denkt te gebruiken is de initiële trage start een showstopper en pak ik waarschijnlijk wel mijn smartphone die naast mij ligt. WSL2 integratie is een stuk beter, zelfs grafische linux applicaties werken out of the box. Verder merk ik eigenlijk niet echt een verschil met windows 10. Leg eens uit wat u aan de GUI tussen 11 en 22h2 consistent is? Het blijft springen als een kangoeroe in het wild – elke nieuwe versie gaat de TCO achteruit door dat gepruts in de gui.

Sub Mijn Apparaat Zoeken

Misschien dat het wel werkt maar de kans lijkt mij groter dat je veel http://driversol.com/nl/drivers/mobile-phones-portable-devices/acer/jet-stream/ problemen voor jezelf creëert. Ik heb mijn ‘ongeschikte’ Lenovo laptop waarop Windows 10 Home Edition is geïnstalleerd geüpdatet met de Windows 11 Upgrade Tool. Nu kun je met Microsofts Hulpprogramma om installatiemedia te maken Windows 11 toch installeren op de computer die niet voldoet aan de vereisten. Beuman, als ze die niet-Windows 11 laptops en pc’s verkopen zonder dat erbij te zeggen. Het is een dilemna sinds de aankondiging van Microsoft, wat te doen met al die voorraad niet geschikte apparatuur.

Recente Reacties

Over Sri heeft de media een grote leugen verhaal gespeeld, ook Tweakers.net alleen is Tweakers niet man genoeg om daarvoor uit te komen. Sinds windows 10, wordt er meer getweakt aan het OS dan ooit te voren. En over het algemeen, als je je geregeld nieuwe machines een bedrijf in moet schuiven, dan maak je toch een image .

Leave a Reply

Your email address will not be published.